fbpx

Näin tilaat mainoskondomit helposti

Mainoskondomien tilaaminen on helppoa. Jos et halua tai jos sinulla ei ole mahdollisuutta luoda omaa designia, teemme sen sinulle. Ilmaiseksi.

Onko se todella ilmaista? Kyllä. Jos sinulla on valmis idea, logo ja tekstit, teemme sen painovalmiiksi ilman lisäkustannuksia.

Näin se toimii

  1. Idea. Kaikki alkaa ideasta. Kondomien tärkein kohdeyleisö on 16-35-vuotiaat. Jos teillä on sama kohdeyleisö, mainoskondomit toimivat teille hyvin!
  2. Layout. Tee se itse tai anna meidän auttaa sinua.
    Jos haluat tehdä sen itse, täytä alla oleva lomake niin mallimme lähetetään automaattisesti sähköpostiisi. Malli sisältää ohjeet suunnittelua varten.
  3. Tilausmäärä. Kuten useimmissa tuotannoissa, mitä enemmän ostat, sitä edullisemmin saat. Pienin tilausmäärä on 50 kappaletta, suosittelemme kuitenkin vähintään 1000, koska hinta tulee silloin paljon edullisemmaksi.
    Tutustu hinnastoomme.
  4. Layoutin hyväksyminen. Kun suunnittelu on tehty, asennetaan säädöstekstit ja saat luonnoksen siitä, miltä lopputuote näyttää.
  5.  Tuotanto ja toimitus. Tämä vaihe kestää noin 3-4 viikkoa. Kun tilauksesi on valmis, tuote lähetetään lähimpään noutopisteeseen tai ovelle.
  6. Aloita kondomien jakelu!

Haluatko, että me hoidamme suunnittelun?

Täytä ideasi, yhteystietosi, lataa mahdolliset materiaalit (logot, kuvat, jne.) alla olevaan lomakkeeseen ja palaamme mahdollisimman pian!