fbpx

Näin tilaat mainoskondomit helposti

Mainoskondomien tilaaminen on helppoa. Jos et halua tai jos sinulla ei ole mahdollisuutta luoda omaa designia, teemme sen sinulle. Ilmaiseksi.

Onko se todella ilmaista? Kyllä. Jos sinulla on valmis idea, logo ja tekstit, teemme sen painovalmiiksi ilman lisäkustannuksia.

Näin se toimii

  1. Idea. Kaikki alkaa ideasta. Kondomien tärkein kohdeyleisö on 16-35-vuotiaita. Jos teillä on sama kohdeyleisö, mainoskondomit toimivat teille hyvin!
  2. Layout. Tee se itse tai anna meidän auttaa sinua.
    Jos haluat tehdä sen itse, täytä alla oleva lomake niin mallimme lähetetään automaattisesti sähköpostiisi. Malli sisältää ohjeet suunnittelua varten.
  3. Päättää määrästä. Kuten useimmissa tuotannoissa, mitä enemmän ostat, sitä edullisempi saat sen. Pienin tilausmäärä on 50 kappaletta, suosittelemme kuitenkin vähintään 1000, koska hinta tulee silloin paljon edullisemmaksi.
    Tutustu hinnastoomme.
  4. Layoutin hyväksyminen. Kun suunnittelu on tehty, asennetaan säädöstekstit ja saat luonnoksen siitä, miltä lopputuote näyttää.
  5.  Tuotanto ja toimitus. Tämä vaihe kestää noin 3-4 viikkoa. Kun tilauksesi on valmis, tuote lähetetään lähin noutopisteeseen tai ovelle.
  6. Aloita kondomien jakelu!

Haluatko meidän tekevän suunnittelua?

Täytä ideasi, yhteystietosi, lataa mahdolliset materiaalit (logot, kuvat, jne.) alla olevan lomakkeeseen ja palaamme sinuun mahdollisimman pian!