fbpx

Usein kysytyt kysymykset mainoskondomeista

Miksi mainoskondomit?

Kondomit omalla logolla on tehokas tapa viestiä ja markkinoida. Se on hauska, erottuva, mieleenjäävä ja antaa tärkeän yhteiskunnallisen viestin.

Kenelle se toimii parhaiten?

Kondomien pääyleisö Suomessa on 15-35 vuotiaita. Jos tämä on myös teidän kohderyhmä, mainoskondomit sopisiva teille.

Ei ole toimialoja, jotka toimisivat paremmin tai huonommin. Tulos riippuu suurin osin siitä, miten suunnittelette mainoskondominne / kampanjanne. Pyydä meiltä apua, jos haluat parannusehdotuksia!

Mitä mainoskotelo sisältää?

Standardituote mainoskondomissa on Pasante Regular tai Pasante Naturelle. Tämä on CE-merkitty lateksikondomi.

Pasante on iso kondomibrändi Iso-Britanniasta. Suomessa Pasante kondomit ovat myynnissä mm. apteekkeissa, päivittäiskaupoissa ja netissä. Pasante-kondomit jaetaan Suomessa myös ilmaiseksi nuorille joidenkin kaupunkien ja kuntien terveydenhuollosta.

Jos teillä on erikoisidea, ilmoita meille. On mahdollista saada myös muita kondomeja/liukuvoiteita.

Ovatko mainoskondomit turvallisia ja laillisia?

Hyvä kysymys! Kondomi on lääketieteellinen tuote luokka II b. Tämä asettaa tietyt vaatimukset kondomin uudelleen-pakattuihin mainospakkauksiin.

Tehtaamme on ISO 13485 ja ISO 9001 sertifioitu yritys. Niiden ISO 13485 -sertifikaatti on tarkoitettu erityisesti kondomien uudelleen-pakkaamiseen.

Tehdas auditoidaan vuosittain sen varmistamiseksi, että menettelyt ovat turvallisia ja laadukkaita.

Huom! On yrityksiä Euroopassa, jotka myyvät mainoskondomeja, jotka eivät ole Suomen lainsäädännön mukaisia. Turvallisuutesi vuoksi pyydä aina kopio tehtaan voimassa olevasta iso 13485 -sertifikaatista.

Miksi pakkauksessa on varattu alue?

Kondomi on lääketieteellinen tuote luokka II b. Tämä tarkoittaa, että pakkauksessa pitäisi olla säännönmukaisia tuotetietoja.

Kotelon sisäpuolella on oltava kondomin käyttöohjeet kaikilla maan virallisilla kielillä, eli Suomessa suomeksi ja ruotsiksi.

Tarjoammeko todella ilmaista suunnittelupalvelua?

Kyllä, toki jonkinlainen perusaineisto olisi hyvä olla saatavilla. Mutta ei hätää, hoidamme kyllä asian kuntoon.

Onko mitään rajoituksia painatukselle?

Materiaalityyppien osalta ei ole rajoituksia, eli kuvat, logot ja tekstit käy. Käytämme korkean resoluution 4/1-tulostuksen, sekä digitaalisen että offset.

Laittomat symbolit tai tekijänoikeuksiin suojatut materiaalit ei käy.

Emmekö vastaaneet kaikkiin kysymyksiisi? Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Vastaamme yleensä samana tai seuraavana työpäivänä.